INNSIKT: Tungt er Norges ledende nettsted innen transport, anlegg og logistikk. Vår oppskrift er daglige nyheter for disse bransjene, hentet fra høyt og lavt.

Vi skriver om folk bak rattet, folk med slips, folk i kontroll og folk som kjøper for milliarder. Det er de samme menneskene som leser stoffet vårt. Og ikke bare i Norge.

Siden i sommer har trafikkveksten øket jevnt og trutt. Til vi gikk i all-time high ved inngangen til desember. «Vi har grundig knust alle tidligere rekorder hva gjelder økter og sidevisninger» forteller statistikeren vår

Dette er tallene for 2. desember. En enkelt dag:

  • 93.353 økter
  • 87.086 unike brukere
  • 141.325 sidevisninger.

Vi vet at en del av våre faste lesere fortsatt stusser over at det står klikk.no når de går inn på tungt.no. Forklaringen er at Tungt er eid av Fagmedia AS, som igjen er eid av Egmont Publishing, som eiere og driver Klikk.no

Derfor deler vi plattform med Klikk. Og derfor er det gøy å kunne fortelle at en sak fra vår smale sektore faktisk er mest lest på et av Norges største forbrukernettsteder.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!