I skrivende stund er det hektisk ved Rygge flyplass. Det er nemlig visning av utstyret som har blitt brukt under driftingen. Nå er den sivile flyplassen foreløpig en saga blott og utstyret auksjoneres bort. Dermed er det duket for budkrig fra både privatpersoner, bønder og bedrifter.

Det er retrade som står for selve auksjonen og ifølge dem er det rundt 50 enheter som selges med utropspriser fra et par tusenlapper og opp til halvannen million.

Du trenger forsåvidt ikke måtte ha planer om å drive din egen flyplass. Selv om det reklameres med hengere for tauing av småfly, finner vi både snøryddingsutstyr, hengere, hjullastere og lastbeiler som går under hammeren. I tillegg til noen traktorer da. Men de tipper vi bøndene allerede har sikret seg.

Selve auksjonen pågår syv dager til ende. Men visningen, den er i dag. Er du nysgjerrig på hva som auksjoneres bort, kan du klikke deg inn på Mascus.no og søke Retrade.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!