Drammen Liftutleie satser på utleie til samferdselsprosjekter og har fått levert sin 2. av totalt 3 underbrolifter. Dette er en prototype fra Moog i Tyskland som heter MBI 180-1,4/S montert på en 4 akslet Scania på 32 tonn. Den er max nedsenkbar 9,7 meter, kan gå max 4 meter over lydvegg og kan klare max 18 meter horisontal rekkevidde

Tung satsing

Drammen Liftutleie satser tungt på utleie til samferdselsprosjekter, i følge Tom Roger Delsbekk i Drammen Lift Utleie AS.

Maskinen er satt opp med egen 12,5 kVa generator og full arbeidsbelysning.

I tillegg har de tidligere fått levert sin Barin 20S inspeksjons-underbrolift som i tillegg til å kunne jobbe 20 meter under bakkenivå klarer fundamenter og pilarer 20 meter over bakkenivå.

Den siste enheten er en Moog MBI 70-1/S, en 7 meter underbro plattformlift montert på Iveco chassis i klasse C1 som forventes levert i slutten av september.

Dette er en prototype fra Moog i Tyskland som heter MBI 180-1,4/S montert på en 4(+2) -akslet Scania på 32 tonn. © Drammen Liftutleie

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!