-Bakgrunnen for oppkjøpet er at vi ønsker å styrke vår konkurransekraft i anleggsmarkedet i Midt Norge generelt, og Trondheim spesielt, sier administrerende direktør Ivar Roland i Peab Anlegg i en pressemelding.

Peab Anlegg har i flere år hatt et tett samarbeid med Solberg Maskin på ulike prosjekter i Trondheimsregionen. Avdelingssjefen Johan Hansson i Peab Anlegg er overbevist om at oppkjøpet vil gi positive effekter for begge parter.

-Vi har kjøpt et solid og veldrevet selskap. Solberg Maskin består av dyktige fagarbeidere med spesialkompetanse og sertifiseringer som vi kommer til å ha bruk for på prosjekter i fremtiden. Vi samarbeider godt, og har mange av de samme verdiene og kulturen, sier Hansson.

Solberg Maskin har 67 ansatte og holder til på Heimdal i Trondheim kommune. Selskapet hadde en omsetning for ca. 88 millioner kroner i 2015.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!