Isuzu-importøren RSA i Drammen har tatt teten i pickupsegmentet den siste tiden, og det med den eldste modellen i klassen.

ADR-biler

Den siste tiden har de økt på ADR-biler (ADR EXII, Red.anm), det er snakk om biler levert ferdig utstyrt med lovpålagt merking, utstyr, skilter og godkjenningspapirer.

Den kommer

Salgssjef for Isuzu, Steinar Dokken, tror at segmentet vil øke ytterligere, men på spørsmål om når det kommer en ny Isuzu pickup svarer han kort og konsis:

- Det kommer en bil med euro 6 motor.

Nå er det fullt trykk på den eksisterende modellen og det ser ut til å fungere med segmentsandel på 39,2 prosent i mai og 27 prosent så langt i år.

Pickupsalget øker

Fra 2000 biler i året (segmentet totalt Red.anm), noen år siden til rett under 4000 biler i 2015, er det snakk om en stor økning.

Han fokuserer på skappåbygg fra Westrum med 2,7 kubikkmeters varerom. Kan leveres som kjøleskap, varmeskap eller ADR-skap, forklarer Dokken.

 

Salgssjef for Isuzu i Norge, Steinar Dokken, ser en trend med økt fokus på bruk av pickup i Norge. © Fredrik Saugstad

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!