Norsecraft Geo signerte forhandleravtale med Visays  VDC  OY og vil representere deres produkter i Norge og Sverige.

”Viasys VDC, som i dag er del eid av Topcon, vil være et viktig bidrag til å optimalisere digital arbeidsflyt på anleggsplassen og passer derfor godt inn i vår strategi om å være en viktig bidragsyter til å digitalisere anleggsplassen” uttaler Adm. dir i Norsecraft Geo, Hans Ellingsen i en pressemelding.

Fokuserer på lønnsomhet

Produktivitet og lønnsomhet i infrastruktur prosjekter er noe alle aktører i bransjen strever etter å forbedre. Viasys VDC er verktøy som fokuserer på dette gjennom :

• Minimalisere konflikter i prosjekterte data innen forskjellige disipliner som  VA, vei, elektro og eksisterende infrastruktur. Dette skjer gjennom automatisk konflikt analyser og 5D simuleringer (3D, tid og kostnader)

• Enkel og tydelig digital kommunikasjon på  anleggsplassen igjennom å gjøre multi-disiplinære 3D modeller tilgjengelige for alle involverte i prosjektet

• Utvikle og vedlikeholde digitale modeller som inneholder alle prosjekterte data fra alle disipliner

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!