Nylig ble det kjent at samarbeidet mellom Sörling Ilsbo og Maur avsluttes. Samarbeidet har vart siden 1999 og for mange er Sörlings dumperkasser omtrent synonymt med Maur.

Ny importør og samarbeidspartner for J. Sörling-Ilsbo i Norge er Rich. Steen As.

Les også: Rich. Steen AS ny importør

Dermed er det også mange som har undret seg over hva Maur Bilpåbygg nå vil gjøre.

Svaret er enkelt: De vil fortsette å levere og utvikle dumperpåbygg til bil og hengere som vanlig - under eget merkevarenavn.

Det blir altså et eget produkt, med nytt design og forbedret konstruksjon. Det skriver bedriften selv i en pressemelding.

Samtidig lover de at utvikling og produksjonen allerede er godt i gang og de første leveransene vil være klare allerede i juni. Da vil de også lansere to års sprekkgaranti på alle nye påbygg med Maur Bilpåbygg dumperkasse.

Alle andre produkter som hengere av typen boggi- og trippelkjerrer, tippslephengere, tippsemier, maskinhengere, semihengere og asfaltbaljer er ikke berørt av Sörling-bruddet og vil fortsatt leveres uforandret under merkenavnet Maur Bilpåbygg.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!