Svein-Ove Arnesen

Messa i nord avlyses

Hotellstreiken utsetter Nordnorsk bygg- og anleggsmesse ett år.

Da ble det en lynrask avklaring av hotellstreiken, mindre enn et døgn etter at Nordnorsk bygg- og anleggsmesse (NNBA) ble besluttet utsatt. Løsningen av streiken kom overraskende, og partene har vært dyktige med å holde tett på kortene.

Det skriver arrangøren i en pressemelding som også forteller at de største og viktigste leverandørene til messen har bekreftet at de er positive til å få gjennomført messen som planlagt.

Dermed arrangeres NNBA 2016 som planlagt 10.-12.06.16 på Mandelasletta i Tromsø.  

Det er fortsatt mange detaljer som naturlig nok fortsatt må avklares, men vi er trygge på at det vil bli et godt arrangement selv om det kanskje må gjøres noen justeringer av programmet, forteller prosjektleder for NNBA 2016, Lars Erik Flygel.

- Vi håper jo også at de mer enn 150 påmeldte utstillerne blir fornøyd med dette, og fortsatt kan være med på å gjøre dette til et vellykket arrangement. Alle involverte vil nå bli kontaktet, og det praktiske arbeidet på messeområdet starter opp rett over helgen, avslutter han.

Vi har ikke greid å snuse opp noen signaler om at en løsning var i sikte selv om vi har snakket med svært mange nokså tett på prosessen. Men det er selvfølgelig svært hyggelig at streiken nå er over! Etter dette har det vært jobbet hektisk med å avklare om det er praktisk mulig å reversere beslutningen. Selv om alle involverte allerede er informert om avlysning, måtte vi bare prøve å få «toget på skinnene igjen» når avklaringen kom så tett på utsettelsen, sier prosjektleder for NNBA 2016, Lars Erik Flygel.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!