Kanonaden Entreprenad AB utfører oppdrag i innen grunnarbeid, vann- og avløpsarbeid, betongarbeid, fjernvarme, kabellegging, vindkraft og veibygging. Selskapet opererer i Syd-Sverige inkludert Stockholm og Gøteborg. © Kanonaden / facebook

AF Gruppen har inngått en intensjonsavtale med Kanonaden Entreprenad AB med den hensikt å kjøpe 70 prosent av aksjene i selskapet, i følge en pressemelding.

Kanonaden Entreprenad AB er et svensk anleggsselskap som ble grunnlagt i 1983 og har hovedkontor i Nässjö i Jönköpings län. Selskapet og dets datterselskaper hadde en omsetning i 2015 på 654 MSEK og har ca. 170 ansatte.

Kanonaden Entreprenad AB utfører oppdrag i innen grunnarbeid, vann- og avløpsarbeid, betongarbeid, fjernvarme, kabellegging, vindkraft og veibygging. Selskapet opererer i Syd-Sverige inkludert Stockholm og Gøteborg.

Avtalt entrepriseverdi for 100 prosent av Kanonaden Entreprenad AB på kontant- og gjeldfri basis er MSEK 260. Oppgjøret forventes å bestå av aksjer i AF Gruppen ASA og kontanter.

Transaksjonen er betinget av due diligence og styrets godkjennelse. Transaksjonen forventes gjennomført innen 31.01.2017.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!