Alle ansatte i NCC begynner denne uken med et avdelingsmøte hvor HMS-uken startes i gang.

- Vi er omlag 18.000 ansatte fra alle de nordiske landene som denne uken gjennomfører øvelser og førstehjelpskurs, gjennomfører risikovurderinger, gjør sikkerhetssjekker og gjennomganger av arbeidsrutiner og utstyr, sier Anne Onarheim Moger, HMS-sjef i NCC Norge.

- De ansatte deltar i løpet av denne uken på minst to HMS-arrangementer og bidrar dermed til økt sikkerhetsfokus i NCC

Dette er sjette gang NCC i Norge gjennomfører HMS-uken. Nå har altså hele konsernet samlet seg om en felles uke, hvor det rundt om gjennomføres aktiviteter, som skal bidra til styrket sikkerhetskultur.

- NCC har en visjon om null skader. Det er bare mulig gjennom systematisk og langsiktig HMS-arbeid, understreker Moger.

- Vi jobber hver dag for at alle våre ansatte skal kunne reise hjem til familie og venner etter fullført arbeidsdag. HMS-uken er bare ett av tiltakene vi gjennomfører.

NCC driver i sektorene bygg, eiendomsutvikling og infrastruktur, og hadde en omsetning på 62 milliarder svenske kroner i 2015.

Rundt om i Skandinavia gjennomføre NCC nå blant annet beredskapsøvelser, sikkerhetssjekker, førstehjelpskurs og sikker jobbanalyser. Foto: NCC

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!