Pon Rental er meget godt fornøyd med at samarbeidet fortsetter og oppgraderer kontinuerlig utleieflåten ytterligere med nye Cat maskiner, lifter og utstyr for å møte kundens ønsker, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Det viser at vi som leverandør imøtekommer behov og krav profesjonelle kunder krever og at leveransen blir som avtalt, sier Kenneth Aasberg i Pon Rental Norway AS.

I følge Risa er selskapet opptatt av at de ansatte skal ha det beste og mest moderne utstyret som er i markedet, være best på miljø i forhold til lavere dieselforbruk, mindre støy, mindre co2 utslipp samt topp effektivitet.

- Risa ser at Pon Rental markedsfører samme strategi og tanker som Risa, vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Pon Rental. Maskiner og utstyr vi leier fra Pon Rental er med på å ta toppene i markedet, kommenterer Kjetil Friestad i Risa

Avtalen innbefatter i hovedsak leie av Cat maskiner, lifter og diverse anleggsutstyr.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!