NCC har de siste årene etablert en rekke gjenvinningsterminaler for reine masser av blant annet asfalt, betong, jord og steinmaterialer rundt om i Sverige, Finland og Danmark. Materialene gjenvinnes til bygg- og anleggsmaterialer gjennom gjenvinning og foredling. Med etableringen i Skien, videreutvikler NCC også satsingen i Norge.

- Med gjenvinning sparer vi samfunnet for energi og reduserer vår avhengighet av verdifulle naturressurser. Behovet for deponering av rene masser er også stort.

Vi har derfor stor tro på at vi også i Norge vil lykkes med vår satsing, sier Frode Jørgensen, direktør for Steinmaterialer i NCC Roads i Norge.

Daglig leder Runar Stamland i Grenland Massegjenvinning fortsetter i selskapet og blir dermed en sentral person i den videre utviklingen av selskapet.

Vi er meget glade for at Runar Stamland har valgt å bli med videre på laget. Det bidrar til en god videre drift og utvikling av Grenland massegjenvinning, sier Jørgensen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!