Det skjer mye rundt Nordic Crane for tiden. For kort tid siden undertegnet de avtale om nye lokaler i Trondheim, og like før dette kom nyheten om at Nordic Crane Oslo AS og Nordic Crane Kynningsrud AS inngikk en avtale om fusjon og tok det nye navnet Nordic Crane Øst AS.

I tilknytning til fusjonen ble det også navneendringer på Vestlandet, fra Nordic Crane Stangeland til Nordic Crane Vest.

Og det er på Vestlandet det skjer i dag. I skrivende stund åpnes nemlig et splitter nytt bygg på Stangeland i Sandnes. Selve åpningen er det ordfører i Sandenes kommune, Stanley Wirak, som står for.

Nybygget eies av Stangeland Gruppen AS og er plassert på den 110 mål store tomten på Stangeland som fordeler seg på Sola og Sandnes kommune.

Det flotte bygget skal huse Nordic Crane Group, Nordic Crane Vest og Nordic Crane Engineering. Ifølge dem selv vil dette være Nord-Europas mest moderne kransenter.

Les også: Nordic Crane gir Cramo et løft

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!