Blant flere svært kompetente kandidater til vervet som styreleder i Nasta (etter Olav Kjell Holtan som døde brått i mars 2014), har valget nå falt på Lars Næss.

Fra byggnæringen

Næss er 62 år, bosatt i Bærum. Han forlot nylig stillingen som konserndirektør i Icopal AS. Gjennom 39 år i byggenæringen, med sterkt fokus på kundeorientering og marked, er Næss et kjent navn i det norske bygge- og anleggsmarkedet.

-Nasta fremstår som en moderne, foroverlent og markedsorientert leverandør til bygg- og anleggsmarkedet med slagordet: «Fornøyde kunder vender tilbake». Dette er et slagord jeg som gammel markedsmann falt for, kommenterer Lars Næss.

-Jeg er svært glad for at vi har fått en dyktig styreleder som kjenner byggenæringen godt, og jeg er trygg på at Lars Næss vil stå frem som en god pådriver for en fortsatt lønnsom vekst i Nasta. Jeg gleder meg til å jobbe med Lars, sier administrerende direktør i Nasta, Tom Johansen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!