Anlegget på 5200 m2 vil huse DekkTeam avd. Eidsvoll, Romerikes største dekkhotell med kapasitet på 3000 biler, samt et lager på 3800 m2, som på det meste rommer opp imot 60.000 dekk.

I tillegg til dekk og felger til personbiler, varebiler, SUV/4x4 og MC, vil DekkTeam Eidsvoll være et tungbilsenter med fokus på å håndtere dekk til last, anlegg, industri og landbruksmaskiner.

Med 24-timers vakttelefon vil man raskt kunne rykke ut når uhellet er ute - med både mobil dekkomlegger eller servicelastebil med kran for større servicejobber. Det skriver DekkTeam i en pressemelding.

Avdelingsleder Ole Olsrud har lenge sett frem til åpningen:

"Dette blir helt fantastisk! Vi har samlet et meget godt fagmiljø her på Dal, som nå i starten teller 5 svært motiverte medarbeidere. Anlegget er topp moderne med den fremste teknologien på dekkomlegging og lagerhold. Vi gleder oss virkelig til å komme i gang og ønsker alle hjertelig velkommen til oss!"

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!