Når Bobcat har levert en million kompaktlastere siden 1958 er det vel lov å gi ut en jubileumsserie.

Bobcat og Doosan deler som vanlig stand og hadde fått med seg en strøken Scania fra Troll Entreprenør i utstillingen.

Scania + Bobcat-Doosan

At de tar med seg Scania på sin utstilling er ikke tilfeldig siden Rosendal Maskin Doosan og Scania i økende grad er samarbeidspartnere på service.

Tre verksteder

Tre Scania-verksteder; Trondheim, Værnes og Namsos server Bobcat og Doosan med sine servicebiler.

Fem mekanikere er så langt lært opp i de oransje og hvite maskinene.

Viste frem Jubileumsmaskin

I utstillingen stod det en sjelden kompaktlaster, en jubileumsversjon av Bobcat S650, hvorav det er produsert 75 i hele verden.

1 million

Maskinene er dekorert med et merke hvor det gjøres stas på at Bobcat har levert en million Bobcat-lastere siden 1958. Hvert marked eller land har fått lov å ta inn syv hver seg. Maskinen var solgt til Asfaltfres AS i Vikersund.

Egil Koen, selger på Doosan og Bobcat i Trøndelag, forklarer at markedet her er bra, men tøft. Bobcat nyter allerede godt av sitt gode merkenavn. Doosan har han tro på at kommer, særlig på grunn av kvaliteten.

Troll Entreprenørs maskinhenger hadde havnet på Nor Slep sitt stand. Selger, Ole Mikal Hausberg, hadde fått låne Damm-hengeren som har vært i bruk et halvt år allerede.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!