I den første sesongen vil 44 klubber delta fra land som Østerrike, Tsjekkia, Finland, Tyskland, Sverige og Sveits, og Norge blir representert med mesterne i Stavanger Oilers og Vålerenga Hockey. Gruppespillet går fra august til oktober 2014, og etter 161 kamper skal en vinner kåres i februar 2015.

Den internasjonale utleiegiganten Cramo, som har hele 360 avdelinger i 15 land over hele Europa, blir offisiell partner av den nyopprettede mesterligaen i ishockey. Avtalen løper til utgangen av sesongen 2016/17, og Cramo har blant annet sikret seg rettighetene til å logomerke alle toppscorerne på hvert deltakende lag i ligaen.

Geir Paulsen, markedsdirektør i Cramo i Norge, er svært fornøyd med den nye avtalen.

- Vi er veldig glade for å kunne knytte vår merkevare opp mot en så stor liga som Champions Hockey League. Vi har en ambisjon om å bli rollemodell innen utleietjenester, og da er en mesterliga som dette - der de beste og mest ambisiøse ishockeyklubbene i Europa møtes - en ideell plattform å fremme våre verdier på, sier Geir Paulsen.

Vålerenga- og landslagsspiller Alexander Bonsaksen er motivert og gleder seg til å gå i gang med den nye mesterligaen.

- Jeg tror det er bra at lag fra hele Europa kan møte hverandre og at spillerne kan få kjenne forskjellen mellom ligaene. Det er også bra for gutta å få denne opplevelsen, for det er ikke alle som er så heldige å få spille for landslaget, sier Alexander Bonsaksen til Champions Hockey Leagues offisielle hjemmeside.

Geir Paulsen, markedsdirektør i Cramo i Norge, er svært fornøyd med den nye avtalen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!