Bildetekst: Områdesjef Jan Asle Skaane er godt fornøyd med at NCC skal asfaltere for Oslo kommune. © NCC/Tor Heimdahl

Arbeidet starter opp i begynnelsen av juni og vil pågå ut året og gjennom vinteren. Kontrakten har et utgangspunkt på om lag 30 millioner kroner. Hvor stort beløp det blir snakk om til slutt er vanskelig å si noe om. Erfaringsmessig øker dette noe i forhold til utgangspunktet.

Det er en komplisert kontrakt som stiller store krav til planleggingen og ikke minst koordineringen av forarbeider. Det meste av arbeidet må gjennomføres om natten.

- Dette er en viktig kontrakt hvor vi markerer oss i Oslo-området, sier områdesjef for Entreprise øst, Jan Asle Skaane.

Det legges opp til bruke en underentreprenør på en del forarbeider og etterarbeider i forbindelse med asfalteringen. Minst to asfaltlag fra NCC Roads vil være involvert i asfalteringsarbeidet.

- Asfaltlegging i Oslo er en krevende oppgave som vil sette oss på prøve både når det gjelder leggingen av asfalten og styringen av logistikken. Det er snakk om mange lastebillass med asfalt som skal produseres og kjøres ut, sier Skaane.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!