-Vi rett og slett gleder oss til å presentere produktet til våre kunder. Dette er en fantastisk maskin fra en av verdens ledende leverandører på hjulgående dumpere. Maskinen levers med velkjente komponenter og er anerkjent i bransjen, sier Tore Jacobsen daglig leder i Avitec. - Vi ble kontaktet av Ausa og etter kort tid ble vi enige om en avtale, fortsetter Jacobsen.

Deluxe

Rangen til Ausas hjulgående dumpere er fra 1-10 tonn, med lasteevne fra 0,5 - 6 kubikkmeter. Dumperne leveres ramme- eller hjulstyrt, med svingbar eller høytippende kasse, samt at de leveres med hydrostatisk fremdrift og har firehjulsdrift. Ausas største modell, D1000APG, kan leveres med komforthytte med deluxe-sete, klimaanlegg, varmeapparat m.m. Dumperne leveres med bøyle eller hytte.

- Vi ser frem til en videreføring av vårt dumpersalg og et utstrakt samarbeide med de to andre importørene av henholdsvis trucker og kommunalmaskiner fra Ausa, uttaler Marius Jacobsen salgssjef hos Avitec.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!