Det nye skuffeprogrammet inneholder kabelskuffer, pusseskuffer og graveskuffer som er tilpasset for gravemaskiner og gravelastere i det mindre segmentet, fra 1,5 tonn opp til 9 tonn.

- Vi lanserer det nye skuffeprogrammet under MaskinExpo 22.-24. mai, sier Väppling. Med dette utvider vi redskapsutvalget ytterligere og gjør det lettere for kunden da han nå kan velge skuffer som er optimalisert for rototilt. Disse robuste skuffene kombinerer på beste måte vekt, design og slitestyrke til en svært konkurransedyktig pris. Skuffene vil bli solgt i pakker der all de tre typene skuffer inngår, og med dette vil vi ha et konkurransedyktig tilbud, sier Väppling.

I følge Indexator har alle skuffer en gjennomtenkt design slik at de smidig og effektivt kan utføre jobben de er beregnet for. Graveskuffene er utstyrt med Caterpillars tannsystem.

Salgsstart for skuffene er under MaskinExpo 22.-24. mai. De første leveransene til kunder vil skje i løpet av siste halvdel av juni.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!