Det kommer drøye 20 nye IHI-maskiner inn nå i mai, forteller Olstad som er godt i gang med å skrive tilbud. Nå ønsker bedriften å knytte til seg flere agenter rundt om i landet.

Nå er riktignok ikke IHI noe nytt bekjentskap for bedriften. De har fulgt hverandre i mer enn 20 år, men mens det tidligere har vært det danske selskap Maskinimport som hadde importen og senere Beck Gruppen, er agenturet nå altså på plass hos Leimax.

- Første forsendelse av maskiner er allerede på vei til Norge, og Leimax AS tar sikte på å lagerføre maskiner i de fleste vektklasser, forteller daglig leder, Asbjørn Olstad.

Leimax ble etablert i 1986 og har i dag åtte ansatte i Oslo og tre i Trondheim. Bedriften driver salg og utleie av anleggsmaskiner. Fra verkstedet i Jerikoveien har de også salg av brukte maskiner samt reparasjoner av egne og andres merker.

- Nå ønsker vi å knytte til oss flere agenter rundt i landet, avslutter Olstad, mens vi trekker ham ut i regnværet for å ta et solskinnsbilde foran en av utleiemaskinene.

Fra eget verksted i Jerikoveien i Oslo driver bedriften salg og utleie til anleggsbransjen. Mikasa er et ennet merke som betyr mye for firmaet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!