To løftepunkter på taket gjør at maskinen kan forflyttes enkelt og hurtig.

Maskinen innehar i følge Pon Equipment de samme egenskapene som 301.7D, men siden dette er en korthekk egner seg ekstra godt under trange arbeidsforhold. Korthekken på 1750 kg har et justerbart understell (fra 99 cm til 130 cm), noe som skal gi god stabilitet og lasteytelse. Maskinen kan leveres med standard eller ekstra lang stikke. Den lange stikka gir ekstra gravedybde, bedre lastehøyde og bedre rekkevidde.

Kompaktmaskindag

301.7D CR (compact radius) har to kjørehastigheter og en kraftig motor som gir god ytelse under graving, lasting og arbeid med ulike redskap. Minigraveren har to løftepunkt på taket, noe som gjør at den enkelt og hurtig kan forflyttes.

- Vi gleder oss til Norgeslansering av maskinen, sier Dagfinn Sand, salgssjef for kompaktmaskiner i Pon Equipment.

Pon Equipments selger for kompaktmaskiner i Rogaland har allerede solgt tre maskiner til ivrige kunder, henholdsvis Egil Håland, Steinfint AS og Leikvoll's Kjerneboring AS.

Maskinen vil bli lansert for første gang i Norge under "Kompaktmaskindagen" ved Pon Equipments avdeling i Sandnes, onsdag 14. mai. Her vil det bli servering og konkurranse fra kl. 10 til 18. I tillegg til lanseringsmaskinen vil en rekke kompaktmaskiner være tilgjengelige for prøvekjøring.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!