Utleier av bygg- og anleggsmaskiner, Cramo AS, og kran- og transportselskapene Nordic Crane Oslo AS og Nordic Crane Kynningsrud AS, har inngått en samarbeidsavtale med varighet på tre år.

Aktørene forlenger dermed en eksisterende avtale som denne gangen inneholder gjensidig levering av tjenester. Nordic Crane-selskapene blir nå Cramos hovedleverandør på kran- og transporttjenester i Norge, i første omgang med tanke på levering og flytting av moduler og brakker. Cramo skal på sin side levere mobile lifter til Nordic Cranes kundeprosjekter, både inne bygg og anlegg samt industri sektoren.

- Nordic Crane-selskapene er gode samarbeidspartnere fordi de er størst i Norden på kranbiltransport og dermed har stor oppdragskapasitet. Cramo og Nordic Crane komplementerer hverandre fint i og med at begge parter tilbyr lifttjenester den andre ikke selv leverer, sier avdelingsleder moduler, bygg og anlegg i Cramo, Harald Moholt.

Daglig leder i Nordic Crane Kynningsrud AS, Eirik Kynningsrud, er godt fornøyd med den nye avtalen.

- Med denne signeringen blir vi eneleverandør av alt som transporteres av brakker og moduler fra Cramos avdeling på Loesmoen. Cramo har vært og er en viktig samarbeidspartner igjennom mange år, og vi har begge som mål å ha høyest mulig ressursutnyttelse av vårt utstyr. Det vil denne avtalen fortsette med å fremme, sier Eirik Kynningsrud i Nordic Crane Kynningsrud AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!