Rosendal Maskin har i dag gleden å informere om en avtale med Drammen Maskinutleie for levering av totalt 21 Doosan og Bobcat maskiner

Drammen Maskinutleie ble etablert i 2001 og eies av Oddvard Lien, de har 11 ansatte med hovedkontor i Drammen samt avdelingskontor i Oslo.

Drammen Maskinutleie har de siste årene bygd seg kraftig opp på kompetanse, opplæring spesielt rettet mot store maskiner. Dagens kundekrets strekker seg fra privat utleie til de største riksentreprenører i Norge.

Den nye avtalen strekker seg til et maskinspekter fra 5 tonn til 27 tonn fordelt på hjullaster og gravemaskiner. De 21 maskinene føyer seg til de 15 Doosan og Bobcat maskiner de allerede har i parken, dette vil si Drammen Maskinutleie nå har 36 Doosan Bobcat maskiner tilgjengelig for utleie.

Rosendal Maskin og Drammen Maskinutleie har hatt et nært og fruktbart samarbeid siden 2010, fortelles det fra Rosendal Maskin i en pressemelding.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!