Sperrevik Anleggservices Hyundai R145LCR-9 veier ca. 16 tonn. Motivlakkeringen er utført av Maretes Garage.

Hymax A/S overleverte i begynnelsen av mars to meget spesielle Hyundai gravemaskiner til Sperrevik Anleggservice, fra Lysekloster utenfor Os. Maskinene er Hyundai R145LCR-9 og R180-9A. Begge maskiner er lakkert svarte hos Arka på Os. Motivlakkeringen er også utført lokalt og er levert av Maretes Garage.

Daglig leder Johnny Sperrevik forteller at de i 2006 allerede fikk laget logo og bestemte seg for å lakkere både biler og maskiner i sort.

Effekten av den gjennomførte profileringen er det nok ingen tvil om. Disse maskinene er det ingen tvil om hvem som eier.

- Vi i Hymax synes det er utrolig kjekt at Sperrevik satser på Hyundai. Han kjøpte sin første nye maskin av dette merket i 1999. Driftssikkerhet, fint design og god komfort blir nevnt som avgjørende faktor, uttaler Endre Dyngeland, distriktssjef hos Hymax. Dyngeland forteller at salget av Hyundai i Hordaland og Sogn og Fjordane går godt, og at 2013 var et veldig bra år, og ordrereserven for 2014 er meget bra.

Sperrevik Anleggservice har nå tre Hyundai-maskiner og en Kato i maskinparken. Selskapet ble etablert av Johnny Sperrevik i 1995 og utfører i hovedsak entreprenørtjenester i Os og Bergen, men tar også oppdrag i hele Hordaland.

Alle maskiner og kjøretøy er svartlakkerte, og gjør at selskapet skiller seg ut på anleggsplassene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!