Når det blir 80 prosent raskere å skifte hovedforingen på akselen på konknusere er det lov å skryte av det. Kundefokuset til Sandvik er ikke bare tomt prat.

Conexpo er en viktig messe for deres bransje og Sandvik fortsetter sitt fokus på kundene i forhold til serviceløsninger og bedre løsninger.

Sandviks Jan Ove Stene, salgssjef, mining and construction, var på plass på Conexpo og kunne vise at Sandvik tar mange grep for å gjøre hverdagen bedre for kundene.

- Vi vil være en partner for kunden, ikke bare en leverandør, forklarer Stene på terassen til Sandvik-standet.

Parts evolution

Å skifte ut hovedforingen er tidkrevende, derfor har de utviklet en ny løsning som gjør dette vedlikeholdet 80 raskere og tar da 15 minutter. I tillegg er materialet av en bedre kvalitet og det blir lovet opp mot 100 prosents økning i levetid.

Alle nye Sandvik konknusere vil bli levert med dette fra andre kvartal, det kan også ettermonteres på utvalgte modeller.

Sandlock

Produksjonsfokus og hms-fokus har også ført til utviklingen av deres Sandlock-system, som gjør det mulig å heise opp mantlene på en langt lettere måte. Kunden kan kjøpe dette systemet som en option og kommer i foskjellige utgaver tilpasset de forskjellige størrelsene.

Deres kjeftknuser CJ412 har fått en facellift og de viste også deres mye konknuser CH540.

Ny range borstål og den nye RH460 lover også godt, i følge Stene.

Dette er Sanviks Sandlock-system. Mantlene kan dermed skiftes enklere og sikrere. Dette velger kunden som en option tipasset de forskjellige modellene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!