I 1970 het det The International Concrete and Aggregates Show, i 1996 slo Con/agg og Conexpo seg sammen.

Fra tirsdag 4. til og med lørdag 8. mars arrangeres Conexpo i Las Vegas, USA. Anleggsmessen arrangeres hvert tredje år og i år er 2400 leverandører til anleggsbransjen på plass for å vise frem maskiner og utstyr.

Arrangøren forventer rundt 130.000 besøkende innenfor portene de fem messedagene. Her vil de få se et stort utvalg av nyheter både på utstyrsfronten og ikke minst fra maskinprodusentene. Det går rykter her i gamblingbyen om at mer enn 1000 nyheter skal presenteres.

Vi kommer nok ikke til å presentere alle disse, men vi skal formidle noen av dem her på tungt.no og i neste utgave av AnleggsMagasinet. Det vi vet så langt er at flere av de store maskinprodusentene og mange utstyrsleverandører lanserer store nyheter her borte. Flere av nyhetene er knyttet opp mot motorer som tilfredsstiller utslippskravene til Tier4 Final/Steg IV.

Følg med de kommende dagene for oppdatering på nyhetene som blir lansert her borte i Las Vegas.

Siste Conexpo trakk til seg 120.000 besøkende i 2011. Messen som blir holdt hvert tredje år ble startet som et roadshow i Ohio i 1909.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!