Ole Andreas Zahl Eriksen er ansatt ved Pon Rentals nye avdeling i Rygge.

Pon Rental har til nå ikke hatt egen avdeling på Østlandet og da beslutningen ble tatt var Rygge et naturlig valg. Dette fordi Oslo og omegn, og da spesielt Østfold og Follo, er et område med mange etablerte entreprenører og stor aktivitet, i følge Pon Rental. Fra før har Pon Rental avdelinger i Kristiansand, Trondheim, Sandnes og Bergen, og har per dags dato totalt 739 utleiemaskiner i flåten, hvorav 365 er Cat-maskiner. Den nye utleieavdelingen vil ha sin base på Ryggeavdelingen til Pon Equipment.

- Tidligere ble Østfold-området servet fra avdelingen vår i Kristiansand, men nå ser vi at etterspørselen øker og behovet for en egen avdeling er betydelig, forteller Jone Ølberg, sjef for Pon Rental i Norge.

Pon Rental-avdelingen på Rygge skal tilby den nyeste utleieflåten på Østlandet med 27 Cat-maskiner i alle størrelser og varianter, samt tilleggsutstyr. På sikt vil man også tilby utleie av lifter.

Ryggeavdelingen til Pon Equipment på Årvollskogen 115 består av 924 kvadratmeter bygningsmasse, hvorav verksted med tre løp samt vaskehall utgjør 560 m2. Bygget rommer et delelager, to selgerkontor og nå et kontor til den nyansatte Rental-selgeren, Ole Andreas Zahl Eriksen.

Pon Rental flytter inn sammen med Pon Equipment på Årvollskogen i Rygge.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!