Møller Bil Biltilpasning organisert under Møller Bil Romerike AS har mer enn 25 års erfaring innen tilpasning av spesialkjøretøy og er leverandør til et 80 talls egen eide og selvstendige VW forhandlere. Møller har et bredt spekter av nyttekjøretøy med VW Caddy, Transporter, Amarok og Crafter.

På grunn av økt etterspørsel etter kraner til dette segmentet har Møller Biltilpasning inngått en rammeavtale med HMF Norge på kjøp av kraner til montering på VW nyttekjøretøyer. Avtalen skal blant annet sikre forutsigbare betingelser og gjensidig kompetanseutvikling er ilagt stor vekt.

- Det er ekstra gledelig å inngå et samarbeid med Møller Biltilpasning, sier Annbjørn Vasdal, daglig leder i HMF Norge. - Møller Biltilpasning har bygd opp en solid kompetanse på utnyttelse av sine nyttekjøretøyer til kundenes behov. En kompetanse vi gleder oss til å ta del i.

- Vi ser at vi i større grad enn tidligere skal ha maskinell hjelp til løft av tunge gjenstander. Vi ser at det ligger et stort potensiale i å kunne tilby våre kunder nyttekjøretøyløsninger med kraner og er glade for å samarbeide med HMF, sier Geir Holter, avdelingsleder i Møller Biltilpasning.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!