Østerbø Maskin kan nå skaffe hele produktspekteret til den tyske produsenten av motorer, pumper, strømaggregat og ikke minst reservedeler.

Kvalitet

Hatz er kjent for å produsere driftssikre og gode dieselmotorer. Firmaet har en historie som går helt tilbake til 1880 og er en solid aktør i markedet. Hatzmotorer er i dag å finne i platevibratorer og strømaggregat. Mange kjente leverandører bruker Hatz i sine produkter, blant annet Atlas Copco og Danpak.

Erfaring

Hatz passer godt inn i porteføljen til Østerbø Maskin sammen med produkter og originaldeler fra Reform, Himoinsa, Yanmar, Iveco, MAG, Kubota og Honda.

- Vi har lang og god erfaring med Hatz, siden vi i mange år har selt aggregat bygd på Hatz-motorer, forklarer delelageransvarlig Øyvind Rømo.

De er nå klare til å hjelpe kunder fra hele landet som er på jakt etter et nytt Hatzprodukt eller reserve- og servicedeler, heter det i en pressemelding.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!