Tore Jacobsen, daglig leder hos Avitec, er svært fornøyd med å få Elverum Maskin som forhandler i Hedmark og deler av Oppland.

- Vi er svært fornøyd med å få med en veletablert og kjent forhandler som Elverum Maskin til å fronte våre maskinmerker, sier daglig leder i Avitec AS, Tore Jacobsen.

Elverum Maskin AS selger i dag Sisu lastebiler og har drevet i bransjen siden desember 1997. Daglig leder i Elverum Maskin, Harald Pedersen, uttaler at dette er en avtale som vil gi dem som forhandler mange fordeler.

- Vi har en stor kundemasse som også har interessen av anleggsmaskiner. Dette gir oss flere ben å stå på, og vi ser fram til også å kunne tilby slike maskiner til våre kunder. Dette er maskinmerker som jeg virkelig har stor tro på, sier Pedersen.

Avitec har agentur på mini-maskiner fra Hyundai og stormaskiner fra Hidromek samt dumpere fra Bergmann. Elverum Maskin skal selge maskiner i området Hedmark og deler av Oppland.

"Avitec og Elverum Maskin kan på mange måter ha nytte av et slikt samarbeid, og ser fram til å fronte sine produkter i det norske entreprenørmarkedet", heter det i en melding fra Avitec.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!