Den svenske leverandøren av ploger, skjær, snøfreser, plogfester m.m, Mählers, har etablert en egen norsk organisasjon. Frem til ganske nylig var Mählers produkter en del av porteføljen til et annet selskap, men for å oppnå ønsket oppmerksomhet rundt sine produkter er nå Mählers Norge etablert.

Så nytt er selskapet at når de søkte om stand på TRANSPORTmessa var påmeldingsfristen gått ut. To dager før messa fikk markedsansvarlig Roar Wehn en henvendelse fra en annen utstiller om de ønsket å stå på samme stand som dem.

Til messa hadde Wehn tatt med et underhengende skjær for lastebil. Skjæret med modellbetegnelsen HB5N er dreibart begge veier og har 38 cm skjærforlengelse på begge sider. Totalbredde ved 25 grader er 318 cm. Wehn opplyser at skjæret har forsterket sylinder og de har utviklet festeanordningen for at monteringstiden skal være kortere og at HB5N kun veier 880 kg.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!