HMF kunngjorde for ikke lenges siden en betydelig styrking av forhandlerapparatet på Østlandet. Nå informerer at de også har signert en strategisk avtale for Trøndelag.

Trøndelag er et viktig distrikt med høy aktivitet og HMF er glade for å kunne informere om at de nå har signert en avtale med Heimdal Storbilsenter om salg og ettermarked for HMF produkter i distriktet.

Prosessen har pågått siden tidlig sommer og avtalen ble formelt signert under Transportmessa 2013.

Nå starter prosessen med implementering. Nødvendig spesialverktøy skal etableres og ansatte skal til Danmark for å gjennomgå grundig opplæring.

Heimdal Storbilsenter ble i 2006 etablert av 4 erfarne mekanikere og opprettere, som alle har fra 10-20 års erfaring innen mekanikk, lakk og oppretting av tyngre kjøretøy.

De har bygd opp et selskap fra bunnen av og er i dag et selskap i vekst og med sunn økonomi. Måten dette er gjort på og de resultatene som er oppnådd, gjør HMF trygge på at de har funnet den riktige partneren for å bygge HMF videre i Trøndelag. Forhandleren har moderne lokaler på Heimdal i Trondheim.

HMF presiserer viktigheten av å ha et godt servicetilbud til sine kunder. Dette skal nå være godt ivaretatt for Trondheim og Trøndelag.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!