Istrail har bygget påbygg på denne tungtrekkeren. De merker en økt fokus på dumper- og tippsemimarkedet.

Til nå har vi 50 prosent av dumpermarkedet i Norge, men det øker i forhold til 2012. Metalliseringen har blant annet vært veldig bra mottatt forklarer Leif Anders Skipenes i Istrail.

Avtagbare kjørebruer

De viste åtte produkter på messa, blant annet en ny maskinhenger med hydraulisk bredding og avtagbare kjørebruer.

Tilbake med tømmer

Av nyhetene var også en femakslet tømmerhenger, Istrail har ikke fokusert på dette på en stund, men nå er tilbake og viser seg frem.

Brødrene Dokkens tippsemi

Dumpersemien tilhørende Brødrene Dokken tiltrakk seg også oppmerksomhet. Tungtrekkeren har også påbygg fra Istrail med avtagbar og hydraulisk utrekkbar modulaksel med løft. Tippsemien bak har frontmontert sylinder med stabilisator og alt er metallisert. Markedet på tippsemi har økt, dette merker også Istrail.

Fiffig løsning med feste for underkjøringshinderet foran på dumperkasse, signert Istrail.

Ny maskintralle med optimalisert hydraulisk bredding og uttrekk. Denne hadde avtagbare kjørebruer for kjøring av stykkgods. Frontstykke er konstruert slik at beltene på en graver kan komme lenger frem.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!