Hovedårsaken til de resultatmessige utfordringene er knyttet til et par konkrete prosjekter hvor sluttresultatet ble svakt. -Det hender dessverre at vi entreprenører ikke alltid treffer målskiva når sluttresultatet på våre mange prosjekter summeres opp.

Årsakene kan være mange, men trøsten er at vi nesten alltid finner årsaken hos oss selv, noe som gjør det enklere å gjøre noe med det, sier Westbye.

I den senere tid har Veidekke Agder vunnet flere spennende prosjekter, hvorav Stuenes skole og et kraftverk på Iveland er de største. -Ordrereserven gir oss mange muligheter fremover, og vi har kommet langt i arbeidet med å justere og videreutvikle organisasjonen, legger Are Westbye til.

Vi lanserer i disse dager en mer kunde- og prosjektorientert organisasjon, med tydeligere rapporteringsveier og oppfølging, avslutter Westbye.

Veidekke Agder forventer et fortsatt stramt marked på Sørlandet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!