Langhelle tiltrer sin nye stilling 1. september, mens Huse slutter 1. oktober og vil bistå ny daglig leder ut september.

Den ny daglige lederen vil ha base i Bergen og inngå i ledergruppen i Yours. Langehelle kommer fra stillingen som produksjonssjef i Mesta Verksted og har tidligere vært verksmester på Mestas verksted i Rådalen i Bergen.

- Det er alltid hyggelig når vi har gode interne kandidater til lederstillinger. Roger er godt kvalifisert og kjenner Mesta Verksted meget godt. Han er riktig mann på riktig plass, sier Jarle Straume, som er styreleder i Mesta Verksted og Yours.

- Svein har ledet Mesta Verksted helt siden selskapet ble etablert og jeg er meget godt fornøyd med måten han har ledet selskapet på. Jeg vil takke ham for vel utført jobb og ønsker ham gode år som pensjonist, sier adm. direktør Harald Rafdal i Mesta.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!