NCC i Norge

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Roads, NCC Construction, NCC Property Development og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,3 milliarder kroner og rundt 2 100 ansatte. NCC Roads sin kjernevirksomhet er produksjon av pukk og grus, produksjon og legging av asfalt samt veiservice.

Sporveien oppgraderer hele strekket med nye stasjoner og tilstøtende veier. Asfalteringen på Haslum stasjon startet rett før ferien, mens stasjonene Avløs og Gjettum er planlagt asfaltert i september/oktober.

Kolsås stasjon vil bli asfaltert neste sommer. I tillegg har NCC Roads allerede lagt en del asfalt i forbindelse med midlertidige omkjøringsveier og rundkjøring.

- Vi er meget godt fornøyde med å vinne asfaltoppdragene i forbindelse med oppgraderingen av Kolsåsbanen. Det er relativt kompliserte asfaltjobber som skal gjøres og krever god samhandling med de andre aktørene som er involvert i byggearbeidene, sier driftsleder i NCC Roads, Knut Halfdansen.

Asfaltarbeidene gjennomføres på oppdrag for de entreprenørene som har ansvaret for oppgraderingene av stasjonene. Henholdsvis Reinertsen entreprenør Haslum stasjon, HAB entreprenør Avløs og Gjettum stasjon og Veidekke Kolsås stasjon.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!