Jordkompakteringsvalsen av modellen Dynapac CA 1300D er en vals utviklet for kompaktering i trange og vanskelig tilgjengelige områder og for mindre arbeider

En lastebil med valsen på planet har rullet nesten 700 mil og besøkt 87 kunder i Norge og Sverige. Under reisen har nærmere 350 personer fått mulighet til å gjøre seg kjent med den nye valsen.

Dag Bakken, salgssjef og Stefan Carlsson, salgsingeniør, begge to fra Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er veldig fornøyd etter rundturen.

"Responsen fra kundene har vært utrolig positiv. Vi ringte på forhånd før hvert besøk og fortalte at vi ville komme forbi og vise fram en maskin, mer enn det sa vi ikke.

Derfor var det en del som hevet øyenbrynene da ekvipasjen rullet inn på gårdsplassen" forteller Stefan.

Jordkompakteringsvalsen av modellen Dynapac CA 1300D er en vals utviklet for kompaktering i trange og vanskelig tilgjengelige områder og for mindre arbeider. Den er utstyrt med en ny motor som oppfyller kravene i henhold til trinn III og som i tillegg medfører et lavere støynivå.

Motordekselet er enkelt å åpne og gir utmerket tilgang for service- og vedlikeholdsarbeide.

Rundturen har ikke bare vært en god anledning til å vise fram valsen; i forbindelse med besøkene har mange kunder også kommet med idéer og forslag på forbedringer. Noen av disse kunne løses på plass, andre fikk de ta med seg tilbake.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!