Mandag 1. juli ble fv. 34 mellom Grime og Vesleelva åpnet med ordførere fra nabokommunene til stede. Etter nesten to år med utbygging kunne ca. 100 frammøtte glede seg over en drøy mil med utbedret veg til en totalkostnad på ca. 190 mill. kr. Fylkesordfører Gro Lundby foretok den offisielle åpningen med kutting av snor, etter gode kulturelle innslag av Fluberg mannskor og Hov Musikkorps.

-Statens vegvesen har vært utrolig flinke til å informere underveis og vært gode til å ta hensyn til alle som har vært berørt. Utbyggingen har på grunn av dette vært til å leve med, sa ordfører Terje Odden.

Tidligere på dagen åpnet barn ved Grime barnehage den nye gang- og sykkelvegen langs fylkesvegen. Representanter fra entreprenøren, HAB Constructions, og Statens vegvesen var til stede og gjorde stas på barna, som har hatt utbyggingen tett på.

Den nye vegen vil sikre bedre framkommelighet og bedre trafikksikkerhet for alle trafikanter. I tillegg til den nye vegen er 34 busslommer utbedret, hvorav de fleste er tilpasset rullestolbrukere.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!