Fortsatt er det meste uklart om hva som skjer når det gjelder E6-entreprenøren Alpine Baus konkurs i går.

Les også: E6-utbygger insolvent - alt arbeid stanset

Det som imidlertid er helt sikkert, er at anlegget ble sikret og at all arbeid ble stanset onsdag morgen. Dermed sto 150 anleggsarbeidere foreløpig uten jobb.

Etter at sikringsarbeidet var avsluttet, valgte arbeiderne å ta seg en fest. Utover kvelden ble stemningen høy og politiet fikk litt før halv ett i natt melding om støy ved byggeområdet på Minnesund.

Politiet rakk aldri frem til festen. På veien møtte de nemlig ikke mindre enn tre promillekjørere. Alle var arbeidere i Alpine Bau, sier operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt til avisen rb.no

Ettersom alle tre, to østerrikere og en tysk statsborger, hadde flybilletter hjem torsdag formiddag, ble de satt i varetekt. Alle hadde mellom en og to i promille.

- De rekker nok ikke flyet de har bestilt. Men hva som skjer utover dagen, må juristen ta stilling til, avslutter Olausson.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!