Avitec har stor glede av å presentere sin nye distriktsansvarlig; Rolf-Eirik Ivarsson.

Det skriver selskapet selv i en pressemelding. Rolf-Eirik Ivarsson har kontor i Narvik, med ansvar for området fra Andselv til Rognan.

Ivarsson er 48 år, er fra Narvik og har jobbet som tak-entreprenør i 20 år. Ivarsson har bred erfaring fra byggebransjen, og ser nå fram til å gå inn på ett nytt og spennende felt.

Avitec har allerede kunder over hele landet, og ønsker med dette å forsterke sin nærhet til sine kunder ved å ha en etablert avdeling i Nord-Norge. Det er i dag et etablert servicepunkt på Finnsnes, men Ivarsson vil jobbe for å få et eller flere servicepunkt rundt i distriktet.

Ivarsson ser fram til å fronte Avitec's agenturer på anleggsmaskiner fra Hyundai, Bergmann og Quappen samt slaghammere fra Ubtech.

Rolf-Eirik vil jobbe ut i fra sitt kontor i Fagernesveien i Narvik, hvor han også vil ha flere maskinertyper for visning.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!