Avtalen ble signert ved AMVs hovedkontor i Flekkefjord og går ut på at Flexleie overtar alle utleieplattformene i AMV/Tunnel Support og et samarbeid på utleie og service etableres. Samtidig investerer Flexleie AS tungt i flere og nye moderne arbeidsplattformer som skal inn i utleieflåten, som nå skal tilbys det nordiske anleggsmarkedet, spesielt innenfor fjellsikring, bergrom, tunnelbygging, tunnelinstallasjon og tunnelrehabilitering.

Gode løsninger

- Vi er både stolt og fornøyd over at AMV ønsket å samarbeide med oss i vår videre satsing innen utleie av utstyr til anleggsbransjen. Vi får flere og flere forespørsler fra det nordiske anleggsmarkedet om at de ønsker leie mer enn før. Med AMVs driftsikre kvalitetsprodukter og Flexleies utleieerfaring, samt brede utleieflåte, kommer dette til å resultere i gode løsninger for våre kunder, uttaler Daglig leder i Flexleie Kato Stien, i en pressemelding. Peder Andersen adm. dir. i AMV/Tunnel Support er meget godt fornøyd med å finne en samarbeidspartner som matcher på flere nivåer.

- Vi har i en lengre periode ønsket å finne en god samarbeidspartner innenfor deler av vår utleievirksomhet. Vi ser at vi sammen med Flexleie kan tilby et bredere spekter av utstyr, samt at vi også dermed kan øke servicegraden hos våre kunder ved å få et større spekter av utstyr på anleggene. Avtalen med Flexleie gjelder foreløpig arbeidsplattformer, men vi ser ikke bort i fra at dette kan utvides i fremtiden. Vi ser frem til å påbegynne samarbeidet, uttaler Peder Andersen.

Flexleie overtar alle utleieplattformene i AMV/Tunnel Support og et samarbeid på utleie og service etableres.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!