Salgs- og markedsdirektør Thomas M. Edvardsen ønsker velkommen til demokjøring fra mai til september.

I grustaket vil det bli mulighet for testing av et tjuetalls maskiner. Nesten hele Komatsu-rangen med minimaskiner, beltegravere, hjulgravere, hjullastere, dumper og doser vil være på demofeltet. I tillegg vil det være mulig å prøvekjøre både valsetog og vibroplater fra Bomag.

Blant modellene kan nevnes hjulgraveren PW148-8, hybridgraveren HB215LC-1, den nye 40-tonns leddumperen HM400-3 og Bomag BW213, et 13-tonns valsetog.

I følge salgs- og markedsdirektør Thomas M. Edvardsen ble det vurdert en rekke forskjellige alternativer for hvordan Hesselberg Maskin skulle vise frem maskinrangen på best mulig måte. Selskapet fant ut at den beste måten å få gjort dette på, er å la kundene få prøve maskinene når det måtte passe best for dem.

I følge Edvardsen forventer Hesselberg ca. 1000 besøkende på demofeltet frem til september.

- Dette er det viktigste markedstiltaket fra oss i år, sier Edvardsen. I tillegg til demofeltet skal Hesselberg delta på MEFA i Sola, Nord-Norsk Bygg- og Anleggsmesse i Tromsø, Dyrsku'n i Seljord og Loen-dagene i Indre Nordfjord.

Komatsu HM400-3 er en dumper i 40-tonns klassen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!