Markedssjef Espen Paulseth og Pon Equipment ønsker velkommen til prøvekjøring av flere Cat-maskiner åpningsdagen.

- Onsdag 15. mai markerer vi avdelingsåpningen på Rygge. Vi håper at det dukker opp masse maskininteresserte folk til demokjøring og hyggelig kundekveld. Vi kommer til å holde åpent fra klokka 10 og utover kvelden, sier markedssjef Espen Paulseth.

Den nye avdelingen på Årvollskogen 115 huser 924 kvm, hvorav verksted med tre løp og vaskehall utgjør 560 kvm. Bygget rommer også delelager og to selgerkontorer.

Ragnar Nilsen er avdelingsleder ved den nye avdelingen. Han har arbeidet i Pon Equipment siden 1970 og tidligere vært med på å starte avdelinger i Brumunddal, Larvik, Porsgrunn og Kirkenes. Det er altså en erfaren avdelingsleder som vet hva som kreves for å få ting på stell.

På åpningsdagen stilles det ut gravemaskiner fra 300.9D til 324E, samt en rekke hjullastere. Det vil også være mulighet for demokjøring. Representanter fra både teknisk, produkt, salg og service, Pon Rental, Cat Finance og SITECH er tilstede åpningsdagen. I følge en pressemelding fra Pon Equipment serveres det pølser fra grillen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!