Blant de 27 maskinene Komatsu stiller ut på Bauma er hjullasteren WA380-7. To helt nye hjullastermodeller vil ha premiere på messa.

Komatsu stiller ut 27 maskiner på Bauma, fordelt på en stor stand inne og 1000 kvadratmeter demofelt utendørs. Her vil de besøkende kunne se, ta og føle på blant annet to nye hjullastermodeller, WA320-7 og WA470-7 og graveren PC138US-10.

Hybridgraveren HB215LC-1, som vi har omtalt tidligere og som allerede er tatt i bruk på hundrevis av anleggsområder rundt om i verden, vil bli gjort ekstra stas på.

Komatsu vil bruke Bauma til å lansere deres verdensnyhet - intelligent Machine Control (iMC). Systemet skal i følge Komatsu revolusjonere maskinstyringen. På utestanden til Komatsu vil iMC bli demonstrert på en doser og en gravemaskin.

På utstyrssiden skal Komatsu vise frem en gravemaskinskuffe beregnet for bruk i gruvedrift. Skuffa veier 56 tonn og rommer 29 m3. Erfaringer fra tidligere messer gjør at vi regner med at det er mange grupper med publikum som vil la seg bli fotografert i denne skuffa.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!