Rogaland er et område med mye anleggsaktivitet med mange kunder. Vi er avhengig av å ha et godt servicepunkt med høy grad av service. Derfor er vi stolte av å presentere Rogaland Maskinservice AS som vårt servicepunkt. Det skriver Rosendal Maskin i en pressemelding.

Rogaland Maskinservice AS ble startet i 1982 og har høy kompetanse på anleggsmaskiner. Spesielt gjelder det Brøyt og Kobelco/New Holland. Per i dag er de 11 ansatte og de disponerer et 1000m2 stort verksted, 13 mål tomt og har tre fult utstyrte servicebiler.

At Rogaland Maskinservice mestrer utfordringer, ser vi blant annet på deres bidrag i utviklingen av «Brøyt som U-båt» (nå kalt «Scancrawler»). Dette er en egenskap Rosendal Maskin AS setter veldig stor pris på.

Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 48 ansatte. Rosendal Maskin har alltid drevet med anleggsmaskiner, og har vært importør av JCB-anleggsmaskiner siden 2001, og Doosan og Bobcat siden 2009. I løpet av 25 år har Rosendal levert mer enn 1500 nye anleggsmaskiner til det norske markedet, og er i dag en solid leverandør til bransjen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!