FAKTA OM CRAMO

Cramo er et serviceselskap innen utleie av maskiner og utstyr, utleietjenester, samt utleie av flyttbare lokaler. Med virksomhet i omlag 400 avdelinger i 15 land, er Cramo et av de ledende utleieselskap i Norden og i de sentrale og østre delene av Europa. Virksomheten har cirka 2600 ansatte. Omsetningen ble EUR 680 millioner i 2011. Konsernets morselskap, Cramo Oyj, er notert på OMX Nordiske Børsen, Helsinki.

Vei- og anleggsaktøren HAB Construction AS har tegnet en kontrakt for to nye år med Cramo AS. HAB signerte en avtale med leieaktøren Cramo AS i 2010, og har nå valgt å forlenge denne til 2015. Entreprenøren jobber blant annet med utbyggingen av Kolsåsbanen i Bærum, noe som betyr omfattende behov for utstyr.

- Vi har behov for alt mulig slags anleggsutstyr, fra brakker og valser til elektro. Alt vi ikke har selv ønsker vi å leie av Cramo, både i dette og andre prosjekter, sier daglig leder i HAB, Jan Harangen.

- Vi har nok en gang forhørt oss i markedet, og fikk et bra tilbud fra Cramo. Vi er fornøyde med samarbeidet, og derfor fortsetter vi, sier Jan Harangen.

Viktig kunde

- HAB Construction AS er en vesentlig aktør i anleggsmarkedet og har vunnet flere store kontrakter i det siste. Vi er stolte av å kunne følge dem med våre leveranser, spesielt på et krevende prosjekt som Kolsåsbanen, sier adm. dir. i Cramo AS, Bent Nygren.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!