WEDA04 og WEDA08 er en-fase elektrisk nedsenkbare lensepumper med en kapasitet på 8-20 kubikkmeter per time og med løftehøyde på 11-15 meter. Den lave vekten gjør det lett å flytte og installere pumpene og de settes raskt i arbeid.

WEDA04B pumper vann ned til 1mm. Med den innebygde enveisventilen kan pumpen flyttes uten å søle eller miste sugekraft. Bunnplaten er belagt med gummi for å unngå skader på tanker og basseng.

Til slutt, WEDA08S slampumper, er sand og slam resistente. For å redusere slitasje på pumpehuset er impeller designet med vortex i metall. Partikler og rusk fra 25mm i diameter kan gå gjennom pumpehuset med minimal slitasje.

- Ved å utvide den nåværende WEDA pumpe serien, fortsetter vi å utvikle produkter som møter behovene fra entreprenører, utleiefirmaer og pumpeforhandlere. Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter og løsninger som øker produktiviteten og hjelper våre kunder til å nå sine forretningsmål, forklarer Jon-Andreas Ellefsen, Business Line Manager Portable Energy Division i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia, i en pressemelding.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!