Dette innebærer at 52-åringen fra Moelv har produktansvar for dumperpåbygg og det omfattende tilhengerprogrammet som produseres ved fabrikken. Dette er en moderne fabrikk på hele 13.000 kvadratmeter med ISO 9001-godkjenning.

Med Engen på laget har Istrail sikret seg en meget erfaren og dyktig produktmann. Han har hatt hele sitt yrkesaktive liv frem til nå, drøyt 36 år, hos påbyggerbedriften O.L. Engen AS i Moelv. Her har han hatt de fleste funksjoner, også en periode som daglig leder. Engen er ansatt i Istrail Ulefoss AS, men skal arbeide for produksjonsselskapet i Golub-Dobrzy¿.

Leif Skipenes, sjef for Istrails fabrikk i Golub-Dobrzyn, uttaler at hele Istrails organisasjon er glad for å få Frank Engen med på laget. - Hans faglige tyngde og store kontaktnett vil være med på å utvikle bedriften videre, sier han.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!