I tillegg ble det levert endel hengere av typen krokkjerre og slep samt tippsemitrailer med halfpipe dumper til det svenske markedet via egen agent i Göteborg.

Den høye aktiviteten ser så langt ut til å fortsette ut i 2013 - året Nor Slep AS har 30 års jubileum. 1983 ble firmaet etablert av Per Åge Spartveit, og har i løpet av disse årene utviklet seg til å bli Norges ledende hengerleverandør. Det skriver produsenten selv i en pressemelding.

Nor Slep har i alle år vært toneangivende i bransjen når det gjelder produktutvikling og ikke minst introduksjon av «nye» produkter, som for eksempel halfpipe dumper i 1996 (Gulli), Walking Floor i 1992, kjerre med styrbar aksling i 1991 og Megadrive i 2009. I 2012 ble konseptet Nor Slep FirstService innført. Dette innebærer økt tilgjengelighet for kunder til ettermarkedstjenester.

I jubileumsåret 2013 vil Nor Slep AS også introdusere flere nyheter i markedet, avsluttes det med i pressemeldingen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!